STALLFRITIDS 7/4
Stallfritids innebär en dag i stallet tillsammans med oss och hästarna.
Pyssel med hästarna, lekar och annat smått och gott!
Kläder efter väder, vi kommer vara både inomhus och utomhus. Under dagen serveras lunch.

Samling i ridskolestallet kl. 9.00, avslutning och upphämtning kl. 14.00
Anmälan sker via mejl, anmälan faktureras eller betalas kontant på plats, meddela vilket ni önskar i anmälan.
ridskola@hastkullen.se

Kostnad: 250kr
Lunch ingår. Meddela oss om eventuella allergier/specialkost vid anmälan
Nivå: Alla välkomna!
(Deltagare behöver ej vara ridande elever hos oss eller ha tidigare hästvana)

Pssst….! Även den 30/4 har vi stallfritids inplanerat med samma upplägg. Välkomna!

RIDSKOLE-KM I HOPPNING
Lördagen den 2 Maj koras klubbmästaren i hoppning på Ridskolan i Vrånghult.
I samband med det bjuder vi in alla ridande ridskoleelever, oavsett nivå, att delta under tävlingslika former på passande höjd – roligt och lärorikt!

Dessutom ingår en kurs för alla deltagande elever och föräldrar, där vi tillsammans går igenom innan starten hur vi som ryttare bör tänka under framridning, framhoppning och själva ritten, allt för att ryttare och häst ska ha en så rolig och bra upplevelse som möjligt!

Kursen hålls i cafeterian mellan kl. 10.00-11.00
Därefter beräknas första start ca kl. 12.00

För att alla skall kunna delta kan ni anmäla till allt från bombana och uppåt. Prata gärna med Elin innan du anmäler för att hitta en höjd som passar dig! Häst går att önska.
KM hålls i 40cm samt 60cm, där felfri och snabbast ritt avgör klubbmästaren, som belönas med rosett och diplom.
Endast en klass per ekipage.
Alla deltagare har möjlighet att köpa rosett efter genomförd ritt till en kostnad av 20kr.

Anmälan sker till: ridskola@hastkullen.se. Anmälan är bindande, kostnaden faktureras

Kostnad för kurs, hästhyra samt din ritt: 200kr

Ridläger pågår under sommaren

Klicka här för att läsa mer

Har du önskemål om aktiviteter? Maila gärna eller prata med Elin.

Ridskola@hastkullen.se

Välkommen till Hästkullens Ridskola

Vi finns strax utanför Åtvidaberg längsmed väg 35

mot Linköping.