Ridlägerverksamhet

Här nedan presenteras årets sommarläger! Skrolla ned på sidan för mer information om varje läger, samt mer info om betalning och anmälan.

Klicka här för anmälan i Horsemanager

Har du inte ett konto i Horsemanager? Maila oss, vi tar emot anmälan även där!
ridskola@hastkullen.se

Läger Vecka Läger Start Slut

1 24 Knatte / nybörjar ridläger lör 13/6 sön 14/6
  2 24-25 Övernattningsläger sön 14/6 tors 18/6
FULLT! 3 26 Övernattningsläger mån 22/6 fre 26/6
INSTÄLLT 4 27 Träningsläger mån 29/6 tor 2/7
INSTÄLLT 5 32 Fri Ridning mån 3/8 tis 4/8
INSTÄLLT 6 32 Kvällsläger för vuxen & ungdom ons 5/8 tor 6/8
INSTÄLLT 7 32 Förälder- & Barnridläger fre 7/8 sön 9/8

Vi har valt att ha mobilförbud dagtid under lägren. Vill ni nå barnen eller om barnen vill nå er finns vi självklart till hands för att se till att de kan ringa även dagtid.

v.24
1. KNATTELÄGER
Lördag-Söndag
13-14/6

Två dagar fyllda med häst!
Samling kl 8.00, hämtning 11.30.
I lägret ingår ett lättare ridpass per dag, samt någon form av lek med hästarna. Mellis serveras under dagen.
Nivå: Skritt och trav, från 5-10 år

Pris: 600kr
Max antal platser: 8st
Anmälningsavgift: 200kr, faktureras automatiskt vid anmälan med 10dagars betalning.

v.24-25
2. ÖVERNATTNINGSLÄGER
Söndag-Torsdag
14-18/6

Övernattningsläger med ankomst söndag em kl. 16.
Lägret avslutas med uppvisning i Stora ridhuset torsdagen kl 15.00, därefter avslutningsfika och avslutningsvis hemfärd.

Under veckan rider vi två uppsuttna aktiviteter per dag, där vi varvar mellan ridning på banan med dressyr, markarbete och hoppning, samt uteritter och annat skoj till häst.

Pris: 4500kr
Max antal platser: 10st
Anmälningsavgift: 500kr, faktureras automatiskt vid anmälan med 10dagars betalning.

v.26
3. ÖVERNATTNINGSLÄGER
Måndag - Fredag
22-26/6

Övernattningsläger med ankomst måndag morgon 8.00.
Lägret avslutas med uppvisning i Stora ridhuset fredagen kl 15.00, därefter avslutningsfika och avslutningsvis hemfärd.

Pris: 4700kr
Antal platser: 10st

v.27
4. TRÄNINGSLÄGER
Måndag - Torsdag
29/6-2/7

Övernattningsläger med träningsinriktning med ankomst måndag morgon 8.00.
Lägret avslutas med hopptävling i Stora ridhuset torsdag kl 15.00, därefter avslutningsfika och avslutningsvis hemfärd.

Under veckan rider vi två uppsuttna aktiviteter per dag, där vi varvar dressyr, markarbete och hoppning.

Pris: 4700kr
Max antal platser: 8st

5. FRIRIDNING
Måndag-Tisdag
3-4/8

Hjälp oss att sätta igång hästarna efter en välförtjänt sommarsemester!
Friridning innebär ca 50 minuter där du rider din häst och själv ansvarar för hur du lägger upp ditt pass. Du kommer få hjälp under tiden med lite riktlinjer för hur länge du bör rida hästen i vardera gångart, samt hur du bör dela upp ridning i båda varv. Ansvarig ridlärare är på plats under hela ridpasset.
Det finns möjlighet att önska häst men tyvärr kan vi inte garantera att du får den häst du önskat.

Start 18.00 både måndag och tisdag, var på plats i god tid innan så du hinner göra hästen färdig.

Nivå: Skritt, trav
Pris: 180kr per tillfälle, faktureras automatiskt vid anmälan
Antal platser: 10st per tillfälle

6. KVÄLLSLÄGER FÖR VUXNA OCH UNGDOMAR
Onsdag-Torsdag
5-6/8

2 dagars kvällsridläger.
Perfekt för dig som jobbar men vill passa på att rida kvällstid. Vi rider 1 pass per dag. Vi rider ridpass på banan utifrån önskemål av deltagarna. Samling kl 17.00, avslut ca 20.00.
Varje kväll avslutas med kvällsfika. Beroende på antal deltagare delar vi upp oss i två mindre grupper.
Från 15 år och uppåt.
Nivå: Skritt, trav, galopp

Pris: 700kr
Antal platser: 8st
Anmälningsavgift: 300kr, faktureras automatiskt vid anmälan med 10dagars betalning.

7. BARN & FÖRÄLDERLÄGER
Fredag-Söndag
7-9/8

Tredagars övernattningsridläger för dig som vill kunna umgås lite extra med dina nära och kära. Förälder och barnridläger är ett koncept där du kan åka tillsammans med ditt barn. Vi delar upp de vuxna och barnen i olika grupper under ridpassen, övrig tid umgås vi alla tillsammans.
Vi varvar dagarna med stalltjänst & ridning med bad & aktiviteter.

Ankomst 18.00 på fredagen då vi börjar med gemensam middag och använder kvällen till att lära känna varandra och komma i ordning, avresa söndag ca 17.00.
Under lördagen och söndagen rider vi två uppsuttna pass per dag.
Nivå: Skritt, trav

Pris: 2000kr
Antal platser: 10st
Anmälningsavgift: 500kr, faktureras automatiskt vid anmälan med 10dagars betalning.

v.33
RIDSKOLESTART

Information för dig som ska delta på ridläger hos oss

Lägerhuset - klicka på huset för fler bilder