Välkommen på läger hos oss!

Praktisk info inför ditt ridläger

Första dagen, samling på angiven tid i cafeterian.
Cafeterian hittar ni uppe i stora ridhuset som ligger oavnför stallen på "kullen"

Samling och presentation av deltagare och personal, hästutdelning och mer praktisk information om vad som händer under lägret.

Frukostar, luncher och (middagar för de med övernattning) avnjuts upp i cafeterian, hemlagad husmanskost.

För dig som deltar på dagläger

Samling första dagen i cafeterian på angiven tid, därefter samling i stallet varje morgon. Vi avslutar dagarna i stallet, hämtning sker vid stallplanen.

För er föräldrar som har svårt att hinna hämta den tid lägret slutar, stallet har öppet fram till kvällen. Era barn kan vara kvar i stallet tills ni har möjlighet att hämta, det finns alltid personal på anläggningen.

För dig som ska övernatta

På ankomstdagen kan ni åka direkt upp till lägerhuset och lägga ur väskor innan samling. Ni åker förbi stallplanen vidare på grusvägen upp för backen, förbi lilla ridhuset och kommer upp på baksidan av ridhuset. I det lilla röda huset bredvid lägger ni in era väskor.

Medtag:

Sängkläder - lakan, påslakan, örngott.

Duschhandduk

För dig som kommer med egen häst som ska stallas upp

Kom gärna ca 20-30minuter innan samling för att hinna lasta ur och installera hästen och lägga upp väskor i lägerhuset innan samling.

Utlastning sker på stallplanen, där möts ni upp av personal och blir visade till box / alt hage.

Hästen måste vara korrekt vaccinerad och inte visat symptom på sjukdom eller komma från stall med misstänkt smitta, reglerna som gäller i TR1 (Tävlingsreglementet, gemensamma bestämmelser mom. 170 vaccinationsbestämmelser samt mom 112 ryttarens ansvar) Ta med pass/vaccinationsintyg.

Eget grov-&kraftfoder och medtages eller köps på plats. När ni lämnar boxen/stallet ska det se ut som när ni kom, urmockat, rent och uppströdd box.

Om hästen står uppstallad 1 vecka eller längre, ta med spån eller köp på plats.

"Bra att ha"

Cykel - gäller framförallt ni som deltar på sommarläger. För att vi lätt och snabbt ska kunna ta oss till sjön :-) Alla under 15år skall ha cylekhjälm.

Fickpengar - Det finns möjlighet att köpa godis/glass osv i cafeterian. Kontanter eller swish.
För er som bor 1 vecka finns möjlighet att åka till matbutiken en dag och köpa godis/snacks osv.

Flera ombyten - både stallkläder, oämma kläder, myskläder och "vanliga" kläder är bra att ha med. Glöm inte andra skor :-)

Ser fram emot att träffa Er!!

Välkommen till www.hastkullensridskola.se.